Uutta osaamista äänileikkeihin

Meillä on ilo ja kunnia esitellä asiantuntijamme psykologi Susanna Määttä, joka on Loimussa apuna äänileikkien opetuksellistamisessa. Tulevaisuudessa blogista tulee myös löytymään timanttista tietoutta Susannan kynästä liittyen lasten ja nuorten kehitykseen. Mutta mitä muuta Susanna on tehnyt sankon kanssa puskissa hiippailun lisäksi? Näin Susanna kertoo itsestään:

Taustalla monipuolinen kokemus

Olen Kuusamolaislähtöinen psykologi (PsM) Susanna Määttä ja työskentelen yrittäjänä lasten, nuorten ja perheiden kanssa Satakunnassa Raumalla. Koulupsykologina olen perehtynyt lasten ja nuorten kehitykseen, oppimiseen ja koulunkäyntiin liittyviin kysymyksiin sekä mielen ja tunne-elämän hyvinvointiin. Yrittäjänä yhteistyökumppanini on Mehiläinen, jossa työskentelen lasten ja nuorten kognitiivisten ja neuropsykologisten tutkimusten parissa ja jonka kautta teen kunnille koulupsykologityötä. Lisäksi tarjoan yksityisenä terveydenhuollon palveluna terapeuttisia keskustelukäyntejä Satakunnan alueella sekä etänä.