Kissa mikrossa

Oon ikuinen lapsi, joka rakastaa seikkailua, huonoja ideoita ja elää uuden luomisesta olipa kyse sitten lumiukon rakentamisesta tai sovelluksen suunnittelusta. Just se tyyppi, joka jättää vahingossa kissan mikroon, kun innostuu soittamaan lusikalla kattilan kanteen sinfoniaorkesterimaisia sulosointuja.

Kissa mikrossa

Oon ikuinen lapsi, joka rakastaa seikkailua, huonoja ideoita ja elää uuden luomisesta olipa kyse sitten lumiukon rakentamisesta tai sovelluksen suunnittelusta. Just se tyyppi, joka jättää vahingossa kissan mikroon, kun innostuu soittamaan lusikalla kattilan kanteen sinfoniaorkesterimaisia sulosointuja.

Elämä on leikki

Ajattelen elämää yhtenä isona leikkinä, jota me ihmiset tullaan tänne toviksi kokemaan. Oon aina luottanu vahvasti intuitioon ja ehkä juuri siksi uskallan ottaa riskejä, sillä luotan siihen, että asiat järjestyy kyllä aina jotenkin. Muutin esimerkiksi Siilinjärveltä Inariin ilman sen kummempaa suunnitelmaa ja perustin Loimun ilman aiempaa kokemusta vastaavasta. 

Vietän suuren osan ajastani tuntureilla ja metsissä. Luonnossa retkeilyn lisäksi vapaa-ajalla kuuntelen paljon äänikirjoja, soitan ukulelea ja harrastan urheilua esimerkiksi hiihtämisen, retkiluistelun ja  rullaluistelun muodossa. 

Inspiraatiota tunturista

Lapsena unelma-ammattini oli tonttu, jäätelötehtaan koemaistaja tai ammattiurheilija. Sittemmin oon toiminu esimerkiksi tapahtumatuottajana, sisällöntuottajana, valo- ja videokuvaajana,  graafisena suunnittelijana ja matkailualan erilaisissa tehtävissä niin Suomessa kuin ulkomailla. 

Loimun osalta oon muun muassa suunnitellut ja tuottanut äänileikkejä ja kehittänyt brändiä. Koen onnistuneeni, jos Loimun leikkien avulla lapsille jää positiivinen kipinä mielikuvitukselliseen, mahdollisuuksia täynnä olevaan maailmaan, jossa ei tarvitse mennä asetettujen muottien mukaan eikä leikkimielisyys pääty aikuisuuden kynnyksellä.

Inspiraatiota tunturista

Lapsena unelma-ammattini oli tonttu, jäätelötehtaan koemaistaja tai ammattiurheilija. Sittemmin oon toiminu esimerkiksi tapahtumatuottajana, sisällöntuottajana, valo- ja videokuvaajana,  graafisena suunnittelijana ja matkailualan erilaisissa tehtävissä niin Suomessa kuin ulkomailla. 

Loimun osalta oon muun muassa suunnitellut ja tuottanut äänileikkejä ja kehittänyt brändiä. Koen onnistuneeni, jos Loimun leikkien avulla lapsille jää positiivinen kipinä mielikuvitukselliseen, mahdollisuuksia täynnä olevaan maailmaan, jossa ei tarvitse mennä asetettujen muottien mukaan eikä leikkimielisyys pääty aikuisuuden kynnyksellä.