Halu parantaa maailmaa

Mä oon Lotta ja mua on kuvailtu aina meidän porukan “jalat maassa” -tyypiksi. Jossain määrin se pitää myös paikkansa. Jalat maassa, pää pilvissä luonnehtii kuitenkin mentaliteettiäni osuvammin. Loimun luovan työn ohella, heiluttelen arkipäivisin pinsettejä bioanalyytikkona sairaalaympäristössä. Sisällä polttava maailman parantamisen halu saa kuitenkin luovat aivoni raksuttamaan ja pohtimaan ratkaisuja erilaisiin arkisiin ongelmiin.

"Äänileikit voivat luoda uuden tavan oppia."

Loimun työssä minua erityisesti inspiroi lasten tunnekasvatus ja positiivisesti kannustava kasvatus, joilla voi olla mittaamaton merkitys tulevaisuudessa. Olen kiitollinen, että pääsin viettämään oman lapsuuteni ilman älylaitteita, joten tylsimmätkään hetket eivät tuottaneet vaikeuksia, vaan tilaa jäi myös mielikuvitukselle ja luovuudelle. Yleensä juuri näissä hetkissä syntyivätkin juuri ne kiehtovimmat ja vauhdikkaimmat mielikuvitusleikit. 

Nykyään olen myös vannoutunut audion kuluttuja ja mielestäni lapset voivat hyötyä ääneen perustuvasta sisällöstä, kun siihen yhdistää ripauksen viihdettä ja opetuksellisuutta. Uskon vahvasti, että Loimun äänileikit voivat luoda uuden tavan leikkiä ja oppia uusia taitoja ja mikä parasta; ilman ruutua.

Vapaa-ajalla ulkoilua ja avantouintia

Koen olevani utelias, elämännälkäinen ja kaikilla aisteilla elämän pienistä nyansseista nauttiva luonnonlapsi. Jo lapsuuden kesinä oli tapana kontata sormet mullassa sammakoiden ja niveljalkaisten perässä, milloin missäkin multakasassa. Eikä tämä vapaa-ajan muoto ole kyllä liiemmin muuttunut vuosien saatossa.

 Kun työhommat on hoidettu ja on aika siirtyä vapaa-ajan viettoon, löytää minut yleensä koiran kanssa metsästä, mökkini kuistilta termarikahvilta, avannosta tai liikunnan parista. Vapaa-ajallani minua inspiroi luonto ja hyvinvointi. Kannustankin ihmisiä keskittymään elämässä aidosti merkityksellisiin asioihin ja olemaan läsnä näissä hetkissä.